Sunday 16. May 2021. 21:07:18

Pronađite agenciju:    

Prijavite se ili Upišite vašu agenciju

Turisticka agencija KUB

Turistička agencija KUB je privatna turistička agencija sa OTP licencom, registrovana 1990. godine. Turistička agencija KUB poseduje IATA licencu i članica je YUTA udruženja. Od početka poslovanja bavimo se obrazovnim turizmom, tj. organizujemo učenje stranog jezika u inostranstvu za mlade i odrasle: celogodišnje kao i letnje kurseve engleskog jezika, kurseve francuskog jezika, kurseve nemačkog jezika,kurseve italijanskog jezika i svih drugih svetskih jezika u toku cele godine i za sve uzraste. Naši najpopularniji programi su letnji kampovi u inostranstvu, školska godina u inostranstvu i programi kulturne razmene.


Turistička agencija KUB, čije su osnovne usluge učenje stranog jezika u inostranstvu i obrazovni turizam, registrovana je za sve ostale usluge u turizmu: izdavanje avio karata, rezervaciju hotela, organizovanje individualnih putovanja na kurseve jezika, organizovanje grupnih putovanja na kurseve jezika, kao i “à la cart” putovanja na željene kulturne manifestacije.


Letnji kampovi u inostranstvu su najpopularniji kod naših najmla|ih putnika uzrasta od 8 do 18 godina, kao i njihovih roditelja, jer su to grupna putovanja na kurseve jezika gde u pratnji svake grupe od desetak učenika putuje i pratilac, profesor jezika koji se o grupi stara u toku celog boravka. Njegova funkcija nije nastavna, jezik u školama predaju profesori kojima je to maternji jezik, naš profesor je tu da pomogne deci da se sna|u, da im olakša i ulepša boravak, uteši ih ako su tužni ili zabrinuti, ohrabri da lakše komuniciraju sa drugom stranom decom, ali i smiri i urazumi ako, u odsustvu roditelja, zaborave na pristojno ponašanje.


Često organizujemo i individualna putovanja: na kurseve engleskog jezika, kurseve nemačkog jezika, kurseve španskog jezika, kurseve italijanskog jezika. To mogu biti kursevi jezika za odrasle, u  toku cele godine, ili kursevi jezika za mlade koji obuhvataju ceo paket usluga – nastavu, smeštaj, pun pansion, društveni program, ali se o mladima brine lokalno osoblje a ne naš pratilac. Kao individualna putovanja popularni su i školska godina u inostranstvu i programi kulturne razmene.


Letnji kampovi u inostranstvu organizuju se već decenijama (Velika Britanija, Sjedinjene američke države, Francuska, Italija, Nemačka, Austrija, Švajcarska…) i veoma su popularan vid učenja stranog jezika u celom svetu. Ovo je prilika gde se mladi iz celoga sveta upoznaju i druže u toku boravka od 2, 3 ili 4 nedelje i gde su efekti učenja stranog jezika daleko intenzivniji nego kada se jezik uči kod kuće. Letnji kampovi u inostranstvu učine da se za tri nedelje aktivira pasivno znanje koje ste ovde sticali cele godine pa i duže.


Uz učenje stranog jezika u inostranstvu, turistička agencija KUB upisuje studente i u srednje škole i na studije u inostranstvu. Školska godina u inostranstvu omogućava da steknete neku od internacionalno prihvaćenih diploma, što je velika investicija za budućnost i mnogi roditelji i deca se odlučuju na ovakav korak u poslednje dve godine srednje škole. Programi kulturne razmene traju samo godinu dana, tako|e u trećoj ili četvrtoj godini srednje škole. Što se tiče studija, pomažemo pri upisu na prestižne fakultete u Velikoj Britaniji, fakultete modnog dizajna u Italiji, hotelijerske fakultete u Švajcarskoj i mnoge druge.


Učenje stranog jezika u inostranstvu danas je neophodno svakome: i mladima, budućim intelektualcima, kao i odraslima radi daljeg usavršavanja i napredovanja u struci. Turistička agencija KUB sa svojim stručnim timom daće vam savet kako da odaberete najbolji program za svoje potrebe.
Komentari:comments powered by Disqus


 • Kategorija: Turističke agencije
 • Opština: Stari grad
 • Adresa: Dzordza Vasingtona 34
 • Telefon 1: 011/ 3033 403
 • Telefon 2: 011/ 3033 403
 • E-mail: office@kub.rs
 • Fax:
 • Matični broj: --
 • PIB: --
 •  
 •  
 • Pišite agenciji

  1. Upišite naslov poruke!
  2. Upišite email adresu!
  3. E-mail naslov ni veljaven!
  4. Upišite poruku!
  5. Prepišite kod: *
   bv-design-check
  6. Pogrešan kod!


pronadjite smeštaj u svetu