Sunday 16. May 2021. 21:29:26

Pronađite agenciju:    

Prijavite se ili Upišite vašu agenciju

Turisticka Agencija Belvi

Turistička agencija BELVI TRAVEL je osnovana 1994. godine sa privatnim kapitalom. Poseduje licencu za Organizatora turističkih putovanja OTP-180. Članica je nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA i ima svog predstavnika u Upravnom odboru.
ISTORIJALetnje sezone 1994 god. turistička agencija Belvi Travel je samostalno organizovala letovanja i putovanja za Grčku. Početni uspesi i veliki odziv turista, koji nisu krili svoje zadovoljstvo pruženim uslugama, stvorili su u nekoliko narednih letnjih sezona tokom druge polovine devedesetih godina mogućnost da mala agencije sa tri zaposlena vremenom preraste u jednu od vodećih srpskih agencija. Širilo se poslovanje, zajedno sa zadovoljnom klijentelom i na ostala turistički atraktivna grčka ostrva i na druge mediteranske, evropske i svetske destinacije. Danas sa pravom i bez lažne skromnosti možemo kontstatovati da smo na grčkim ostrvskim destinacijama zaokružili svoj uspešan rad, da smo pojedina ostrvska letovališta promovisali na našem tržištu i da smo izborom postali lider na grčkim ostrvima Krf, Zakintos, Kefalonija, Skijatos, Lefkada, Tasos, Krit i Rodos. Vrednost našeg rada u poslednjih osamnaest godina je tim agencijskih profesionalaca - organizatora koji servisiraju desetine hiljada zadovoljnih putnika (oko 12000 u 2011g.), a za koje angažujemo avio i bus čartere od maja do oktobra, partnerstvo sa najboljim inostranim agencijama, visoko standardizovan apartmanski i hotelski smeštaj, sopstvenu vodičku službu i animatorski tim. Na isti način u poslednjoj deceniji smo proširili svoje poslovanje na letovališta u Egiptu, Turskoj, Italiji, Tunisu, Španiji i Hrvatskoj, a zimi na alpska i glečersla skijališta na atraktivnim evropskim ski destinacijamama. Organizujemo individualna i grupna putovanja za daleke destinacije od Kariba do Indijskog okeana. Osavremenili smo svoju ponudu sa stalnim programima za najbolje i posebno birane wellness&spa centre. Približili smo evropske gradove stalnim avio i bus programima i uspostavili smo celogodišnje programe za Prag. Imamo pun servis avio karata. Pratimo svojim aranžmanima sva vredna sportska i muzička dešavanja u evropskim gradovima, što nas odavno izdvaja na tržištu turistčke ponude.
MISIJABelvi Travel svojim klijentima prezentuje i nudi najprihvatljivija rešenja u svim oblastima turizma sa velikim profesionalnim iskustvom, licencama, nagradama, preporukama i uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja. Svojim servisom i iskustvom omogućujemo individulanim ili korporativnim putnicima da svoja putovanja zbog odmora, sticanja novih znanja, zabave ili profesionalnih obaveza obave sa osećanjem da se vrednost uloženog vraća na najbolji način. Belvi Travel u poslovnoj 2012 god. ima dvadeset i dvoje zaposlenih turističkih profesionalaca raspoređenih u profesionalno određenim sektorima u pet poslovnica (tri sopstvene i dve agencije sa franšizing ugovorima) i sa petnaest turističkih vodiča i animatora. Agencijsko poslovanje se obavlja preko najsavremenijeg rezervacionog sistema, koji je prilagađen za rad svakog zaposlenog agenciji, kao i za potrebe široke subagentske mreže putem posebnog on-line pristupa koji omogućava da oko tristotine dvadeset subagentskih agencija, brzo i tačno servisira svoje putnike. Vrednost naše agencije je i u posedovanju sopstvenog autobuskog vozog parka sa kvalitetnim autobusima, vozačima i servisom, rent-a-car službom sa Chevrolet vozilima. Poslovanje je potpomognuto i agencijskom web prezentacijom na kojoj se uvek nalazi tačan i jasan pregled kompletne ponude sa potpunim detaljima o svim destinacijama i objektima i detaljnim cenovnikom.
VIZIJABelvi Travel ima nameru da ostane tržišni lider u oblasi turizma u našoj zemlji. Vizija da širimo broj korisnika usluga naše agencija je prvenstveni cilj koji ćemo ostvariti razvojem znanja sopstvenih kadrova, širenjem destinacija i zajedničkim ulaganjem sa partnerima iz inostranstva, postavljanjem novih tehnoloških standardna u poslovanju, razvojem sopstvene i subagentske prodajne mreže, kvalitetnim povećanjem voznog parka i težnjom ka perfekciji i odgovornošću prema svakom učesniku u našem poslu. Naše poslovanje i dalje će se unapređivati na principima pojedinačnog pristupa svakom klijentu uz poštovanje individualnosti i diskrecije i uvažavajući sve zahteve u saradnji sa davaocima usluga.

Budućnost je pred nama i o njoj ćemo pričati, a danas smo sa našim putnicima:
- ako skijate, u Austriji, Italiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Francuskoj, Bugarskoj...
- ako letujete, u Grčkoj, Turskoj, Egiptu, Italiji, Španiji, Hrvatskoj, Tunisu...
- ako aktivno putujete željni nestvarnih prizora i svetskih čudesa, u Dubaiju, Baliju, Mauricijusu, Maldivima, Maroku...
- ako se aktivno odmarate u welness&spa centriama, u Sloveniji, Italiji, Hrvatskoj, Srbiji...
- ako putujete u prelepe gradove, u Atini, Rimu, Budimpešti, Beču, Parizu, Barceloni, Madridu, Lisabonu...
- ako želite da na najbolji način doživite jedan grad, onda smo svake sedmice u Pragu, Karlovim Varima i Dresdenu.
- ako volite sport, onda smo na trkama Formule 1 u Budimpešti, Imoli, Monci... ili na svetskim i evropskim prvenstvima u fudbalu, košarci, rukometu...
- ako volite aktuelne i velike rock koncerte, onda smo zajedno u Budimpešti, Beču, Sofiji, Bukureštu, Zagrebu...


Belvi Travel TimJanuar 2012.
Komentari:comments powered by Disqus


 • Kategorija: Turističke agencije
 • Opština: Stari grad
 • Adresa: Kosovska 9
 • Telefon 1: 011/322-3300
 • Telefon 2: 011/ 334 08 88
 • E-mail: belvitravel@belvi.rs
 • Fax:
 • Matični broj: --
 • PIB: --
 •  
 •  
 • Pišite agenciji

  1. Upišite naslov poruke!
  2. Upišite email adresu!
  3. E-mail naslov ni veljaven!
  4. Upišite poruku!
  5. Prepišite kod: *
   bv-design-check
  6. Pogrešan kod!


pronadjite smeštaj u svetu