Wednesday 12. June 2024. 15:35:22

Pronađite agenciju:    

Prijavite se ili Upišite vašu agenciju

Royal Care

Deca su naše neprocenjivo bogatstvo koje ne možemo ostaviti na čuvanje bilo kome!

Mi Vam nudimo bezbrižnost u svakom trenutku koji ne možete iz nekog opravdanog razloga provesti sa vašim detetom. Svaku potrebu naših najmlađih, sagledale smo sa aspekta veoma brižnih i veoma zahtevnih majki, jer mi i jesmo na prvom mestu MAJKE pa tek onda osnivači agencije “Royal Care”.

Kako i same znamo koliko je danas veoma teško pronaći agenciju kojoj možete ukazati poverenje i koliko je teško da pronađete nekoga ko razume važnost vaše privatnosti, iz tog razloga stvorile smo takav servis usluga koji vam može u mnogo čemu pomoći.

Pored visokog kvaliteta odabira dadilja, koje će vam biti na raspolaganju 24 sata u prilici smo da vam ponudimo i neke druge usluge, uz koje ćete i sami primetiti koliko će vam biti olakšana razdvojenost od vašeg detet. Naša agencija u svojoj ponudi uvela je nekoliko novih usluga, koje nas svakako u samom startu izdvajaju od drugih agencija. Jedna od novina kod ovakvog vida pružanja usluga je video-nadzor, što će vam omogućiti da u svakom trenutku vidite vaše dete i uživate zajedničkom trenutku uprkos razdvojenosti.

Usluge koje nudimo su prilagođene potrebama svih roditelja, pa ćete, sasvim sigurno pronaći opciju (opcije) koja najviše odgovara Vama, Vašoj porodici, i naravno Vašem detetu ili deci. Možete nam se obratiti ukoliko imate tek rođenu bebu, ukoliko želite da se dadilja kreativno bavi Vašim detetom,da ga edukuje, pomogne u školskim obavezama.

 

Naše dadilje govore mnoge svetske jezike, pa mogu pomoći i edukovati Vaše dete.Tu smo i da Vam pomognemo u dnevnim, lakšim kućnim poslovima ukoliko za istim imate potrebu. 

Agencija “Royal Care” je u želji da Vam maksimalno olakša svakodnevne obaveze vezane za razvoj dece ostvarila saradnju sa velikim brojem stručnjaka različitih profila. Više ne morate obilaziti više institucija zato što na jednom mestu možete dobiti savete od logopeda, nutricioniste i pedagoga.

Agencija “Royal Care” je u službi Vaše porodice od prvog dana.  Naša patronažna služba Vam je  non stop na raspolaganju, naši stručnjaci brinu o zdravlju porodilja, odojčadi i beba.


“Royal Care” je prva i jedina agencija koja nudi uslugu video nadzora. Uz ovu uslugu u svakom trenutku možete biti sigurni da Vaše dete provodi dan onako kako ste Vi zamislili.

Sa stanovišta majki smatramo da je ova usluga neprocenjiva jer znamo koliko Vam teško pada razdvojenost. Pruža Vam sigurnost i udobnost na više nivoa.

·       Ukoliko se prvi put odvajate od Vašeg mališana ova usluga Vam može pomoći u osetljivom periodu razdvajanja – u svakom trenutku, sa bilo kog mesta možete videti svoje dete

·      Ukoliko niste sigurni da li vaše dete dovoljno kvalitetno provodi svoje vreme dok je kod kuće ova usluga vam pruža apsolutnu sigurnost i uvid u njegov dnevni raspored. Vi najbolje poznajete ritam i potrebe svog deteta, a na ovaj način ćete biti sigurni da je svaka njegova potreba zadovoljena


Na ovaj način želimo da zadobijemo vaše poverenje, da znate da smo neko na koga se uvek možete osloniti i poveriti nam ono najvrednije što imate – Vaše dete.


U bilo kom trenutku, sa bilo kog računara ili telefona, ukoliko posedujete internet, možete videti kako vaše dete provodi dan i uživati u neprocenjivim trenucima.


Sve što želimo jeste da Vašoj porodici pružimo usluge vrhunskog kvaliteta, prilagođene upravo željama i potrebama svakog roditelja. Na nas možete računati 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, čak i praznicima.


Iako smo osnovali svoje porodice i dalje smo nečija deca, imamo starije članove porodice kojima je potrebna naša pomoć. Nažalost, tempo života Vas onemogućava da se o njima brinete onoliko koliko biste Vi želeli i onoliko koliko oni to zaista zaslužuju. Zbog toga smo mi tu da vam i za ovu situaciju ponudimo rešenje.

 

Agencija “Royal Care” se bavi posredovanjem u pružanju usluga svakodnevne ili povremene nege pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica. Pružićemo Vam kompletnu uslugu brige, pomoći i nege vaše drage osobe u vašoj kući od strane medicinske sestre ili negovateljice.

Agencija “Royal Care” sarađuje sa stručnim, kvalifikovanim i obučenim osobama. Uvele smo veoma visoku standardizaciju pri odabiru bebisiterki/negovateljica za naše klijente.


Zbog toga mi:

·         Pažljivo slušamo sve vaše potrebe i zahteve

·   Pronalazimo pravu osobu za Vas primenom najstrožijih kriterijuma selekcije (polaganje psihološkog testa, testa stručnog znanja, uverenje iz policijske evidencije da osoba nije osuđivana)

 

·     Stojimo iza naše preporuke, pratimo rad dadilje/negovateljice na osnovu Vašeg zadovoljstva njenim anganžmanom
Komentari:comments powered by Disqus


 • Kategorija: Agencije za čuvanje dece
 • Opština: Vračar
 • Adresa: Mišarska 9
 • Telefon 1: 011 3342 411
 • Telefon 2: 060 645 54 64
 • E-mail: office@royalcare.rs
 • Fax:
 • Web sajt: www.royalcare.rs
 • Matični broj: --
 • PIB: --
 •  
 • facebook Royal Care   
 •  
 • Pišite agenciji

  1. Upišite naslov poruke!
  2. Upišite email adresu!
  3. E-mail naslov ni veljaven!
  4. Upišite poruku!
  5. Prepišite kod: *
   bv-design-check
  6. Pogrešan kod!


pronadjite smeštaj u svetu