Wednesday 12. June 2024. 16:16:55

Pronađite agenciju:    

Prijavite se ili Upišite vašu agenciju

Agencije u Beogradu:

Novosti agencija: Sve novosti »

Otkup automobila na ...
Ako posedujete havarisano, neispravno vozilo kojeg zelite da se rešite, a i da zaradite nešto novc

Dekoracija balonima ...
U našoj agenciji možete zatražiti uslugu dekoracije balonima. Bilo da organizujete rođendan, ven

Nasi zadovoljni klij ...
Veoma brzo,nasa kompanija je zahvaljujuci odgovornom radu i dobrim rezultatima privukla veliki

Otkup automobila na kilo - "Otkup automobila"

Sve novosti agencije Otkup automobila »

Ako posedujete havarisano, neispravno vozilo kojeg zelite da se rešite, a i da zaradite nešto novca, postoji način. Otkupautomobila.com Vam nudi veoma isplativu opciju, a to je prodaja na kilo. Za kratko vreme, dobićete solidnu svotu novca za naizgled bezvredan automobil, osuđen na otpad.

Vaše je samo da nam se javite. Dolazimo na dogovorenu adresu besplatno i otkupljujemo automobil na kilo bez obzira na tip, marku, godište, vizuelni izgled... Nije problem i ako mu fale delovi spolja ili iznutra. Ono što je važno je težina i na osnovu nje se kalkuliše cena za otkup automobila na kilo. Obično se množi broj kilograma sa cenom po jednom kilogramu. Naše cene za otkup starog automobila na kilo su visoke, a za saradnju smo uvek spremni. Posao se brzo završava i profesionalno. Istog dana dobijate isplatu u kešu. Za Vas završavamo svu neophodnu papirologiju. Merenje i transport su takođe na teret naše firme, tako da vas ne očekuju nikakvi dodatni troškovi. Garantujemo veću zaradu na ovaj način nego u vidu standardne prodaje.

U današnje vreme ništa nije neupotrebljivo. Otkupljeni automobili na kilo u lošem stanju idu direktno na reciklažu. Samom prodajom istog čuvate životnu sredinu. Zašto da završi na otpadu, ako može na neki način da se iskoristi? Bačenom vozilu treba mnogo vremena za razlaganje, a i ako nije u voznom stanju i ako mu nikakve popravke ne pomažu, biće odličan materijal za nešto sasvim drugo.

Rešite se starog i dotrajalog vozila na način na koji niste ni razmišljali da možete - i to vrlo profitabilno i samo jednim potezom. Mi ćemo rado biti Vaš kupac. Nudimo Vam najbolju cenu za otkup automobila na kilo sa vožnjom automobila sa lica mesta. Na Vama je samo da nas kontaktirate. Sve informacije možete pronaći na našem zvaničnom sajtu.

Novitet na našem sajtu je forma pomoću koje možete odmah odrediti cenu vašeg automobila ako izaberete uslugu otkupa po kilogramu. Ukoliko želite ipak da vam procenimo automobil jer niste sigurni da li ga možete dobiti bolju cenu ukoliko ga prodajete kao stari automobil umesto otkupa po kilogramu pozovite nas radi besplatne procenecomments powered by Disqus

Izdvojene / Nove:

  • Royal Care

    Royal Care Agencija "Royal Care" - čuvanje beba, dece i starih lica. Deca su naše neprocenjivo bogatstvo koje ne možemo ostavit...

    Preporucujemo agenciju
  • ANKH NEKRETNINE

    ANKH NEKRETNINE ANKH NEKRETNINE Agencija za posredovanje i promet nekretnina...