Saturday 02. March 2024. 09:56:59

Pronađite agenciju:    

Prijavite se ili Upišite vašu agenciju

Modni Studio Click

 

Modni studio Click kao prva privatna modna agencija u nekadašnjoj Jugoslaviji postoji od 1991. godine.

Zahvaljujući svom autorskom, maštovitom, edukativnom i često alternativnom pristupu modi, Click je postao osobeni činilac mnogih modnih i scenskih dešavanja u kulturnom i javnom životu Beograda. 


Click obuhvata nekoliko različitih segmenata poslovanja – model managment, organizaciju revija, foto produkciju, public relations, event i modni marketing, consalting, prezentaciju i promociju mladih dizajnera kao i izdavačku delatnost (od 2007. godine izdaje fashionart magazina FAAR.)

 

Ekipu Modnog studija Click čini oko 100 manekena i fotomodela, kreatori, stilisti, fotografi, šminkeri, frizeri, tim scenografa i dizajnera, koreografi, muzički saradnici, tim za marketing i PR - tim koji je sposoban da realizuje sve vrste modnih prezentacija od modnih revija, kataloga, reklamnih i muzičkih spotova do organizacije raznovrsnih događaja i osmišljavanja imidža. Posebnost Click tima čini veliko iskustvo kao i inventivnost koji obezbeđuju realizaciju projekata na visoko profesionalnom nivou.


Ako bi trebalo ukratko okarakterisati rad Modnog studija Click, onda bi se najpre moglo reći da je to profesionalizam i radost bavljenja modom. 
Modeli MS Click pored velikog iskustva u radu na našem tržištu poslednjih godina intenzivno rade i na tržištima Milana, Pariza, NewYorka, Londona, Tokija... Kvalitet koji su stekli u Click-u omogućio im je rad za najveće svetske dizajnere: Marc Jacobs, Balanciaga, Chanel, Givenchy, Prada, Gaultier, Ives Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Armani, Ferre,Valentino, Paco Rabbane, Yojhi Yammamoto...

 

O poimanju mode kao kulture odevanja i činioca podizanja sveukupnog kvaliteta življenja svedoči i raznovrsna delatnost koju Click ostvaruje, a pre svega projekat FASHION WEEK koji Click realizuje od 1996. godine, dva puta godišnje, nalik sličnim projektima u svetu. 
Jedan od najvećih doprinosa Modnog studija Click domaćem modnom tržištu jeste otkrivanje novih dizajnera koji su upravo kroz projekat Beogradske nedelje mode etablirali svoja imena, pre svega u domaćoj javnosti, neki su našli svoje mesto u poznatim domaćim modnim kućama, a neki od njih imaju i uspešne internacionalne karijere.


Ono što treba posebno napomenuti je da Modni studio Click „neguje” saradnju sa brojnim institucijama kulture (Kulturni centar Beograda, Muzej primenjene umetnosti, SANU, Etnografski muzej, Muzej Istorije Jugoslavije...)kao i sa inostranim kulturnim centrima u Beogradu, zatim našim ambasadama i konzulatima u inostranstvu. 


Click-ov tim u proteklih 20 godina čine izuzetni ljudi, koji od samog početka veruju u zajedničko umeće. Mnogi od njih su danas postali vodeći kreativci u svojim branšama, a neki su čak i trajno zarobljeni tajnom i glamurom mode.

 

Iako veoma zaposlen i u radu vrlo profesionalan, Modni studio Click je uspeo da očuva prijatnu atmosferu još od svojih početaka, na čemu insistira njegov direktor Nenad Radujević.
Komentari:comments powered by Disqus


 • Kategorija: Agencije za fotomodele
 • Opština: Stari grad
 • Adresa: Kralja Milutina 34/II
 • Telefon 1: 011 306 72 97
 • Telefon 2: 011 306 72 97
 • E-mail: office@click.co.rs
 • Fax: 011 306 72 99
 • Matični broj: --
 • PIB: --
 •  
 • facebook Modni Studio Click   
 •  
 • Pišite agenciji

  1. Upišite naslov poruke!
  2. Upišite email adresu!
  3. E-mail naslov ni veljaven!
  4. Upišite poruku!
  5. Prepišite kod: *
   bv-design-check
  6. Pogrešan kod!


pronadjite smeštaj u svetu